Askerin dikkati faciayı önledi

Düzenleyen:
Askerin dikkati faciayı önledi

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’da 8. Ana Jet Üssü’ne girmek isteyen bir aracın altında patlayıcı düzeneği bulundu. Görevliler tarafından fark edilen araç nizamiye dışına çıkarılarak düzenek fünyeyle imha edildi.

Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığına girmek isteyen sivil servis aracının altına yerleştirilen, içinde amonyum nitrat ve çivi bulunan boru, görevlilerin dikkati sayesinde imha edildi. Merkez Bağlar ilçesindeki Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığına girmek isteyen bir kuruma hizmet veren özel servis aracı, nizamiyedeki görevlilerce kontrol edildi. Görevliler, altında boru bulunduğunu tespit ettikleri aracı nizamiyeden dışarı çıkardı. İncelemede, aracın altındaki boruda amonyum nitrat ve çivi bulunduğu belirlendi. Patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler fünyeyle imha edildi, araç detaylı inceleme için emniyete götürüldü. Yetkililer, aracın altındaki düzeneğin tam olarak hazırlanmış düzenek olmadığını ve ancak düzenekte kullanılan malzemeler olduğunu belirtti. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
Askerin dikkati faciayı önledi
Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı 8’inci Ana Jet Üssü, terörle mücadele kapsamında yürütülen hava operasyonlarında önemli görev üstleniyor. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...