Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kremlin'den 'gizli bilgi paylaşımı' açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kremlin'den 'gizli bilgi paylaşımı' açıklaması

DÜNYA Haberleri  / AA

Kremlin Basın Sözcüsü Peskov, ABD Başkanı Trump'ın, Beyaz Saray'da Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ve Rus Büyükelçi ile görüşmesi sırasında terör örgütü DEAŞ hakkında çok gizli bilgileri açıkladığı iddialarını "saçmalık" olarak nitelendirdi.

 Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Moskova'da gazetecilerin konuyla ilgili sorusuna cevap vererek, "Tam bir saçmalık. Bu saçmalıkla ilişkilendirilmek istemiyoruz. Burada teyit edilecek ya da yalanlanacak bir konu yok." dedi. 

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova ise iddiaların yer aldığı haberi "uydurma" olarak nitelendirerek, bu tür "hayali haberler yapan" Amerikan gazetelerinin okunmamasını tavsiye etti.

ABD Başkanı Donald Trump'ın, geçen hafta Beyaz Saray'da Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Rus Büyükelçi ile görüşmesi sırasında terör örgütü DEAŞ hakkında çok gizli bilgileri açıkladığı ileri sürülmüştü.

Washington Post'un, eski ve görevdeki ABD yetkililerine dayandırdığı haberinde, Trump'ın, Lavrov ve Rus Büyükelçi'ye aktardığı bilginin, istihbarat paylaşımı anlaşması çerçevesinde ABD'nin bir ortağı tarafından sağlanmış olduğu iddia edilmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...