Aydoğan Kaçıra defnedildi

Düzenleyen:
Aydoğan Kaçıra defnedildi

YAŞAM Haberleri

Üsküdar'da yaklaşık 12 gün önce geçirdiği trafik kazası sonrası Zeytinburnu Avrasya Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve yoğun bakımda hayatını kaybeden Türkiye gazetesi eski Görsel Yönetmenimiz Aydoğan Kaçıra memleketi Adana’da defnedildi.

Cüneyt Bitikçioğlu İSTANBUL - İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak THY'nin Adana uçağıyla memleketine gönderilen Aydoğan Kaçıra  dün öğle namazı  Adana Osmaniye Düziçi Merkez Ulu camisinde kılınan  cenaze namazından sonra Düziçi'ndeki aile kabristanına  defn edildi. 62 yaşında hayata veda eden Aydoğan Kaçıra, evli ve iki çocuk babasıydı. Hergün, Ortadoğu, Tercüman, Günaydın, Tan, Sabah, Vatan, Türkiye gazetelerinde editörlük, sayfa yönetmeni, genel yayın koordinatörü, görsel yönetmen olarak çalışan, sektörde çok sayıda genç gazetecinin yetişmesine yardım eden Kaçıra son dönemde Bâb-ı Ali anılarının yer aldığı kitap üzerinde çalışıyordu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...