Bursaspor'a zorlu rakipler

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'a zorlu rakipler

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci ayağında Avusturya'da zorlu rakipler ile hazırlık maçı yapacak.

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci ayağında Avusturya'da zorlu rakipler ile hazırlık maçı yapacak. nbsp;2013-2014 sezonu hazırlıklarının ilk etabını Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile sürdüren yeşil-beyazlılar, ikinci etap çalışmalarını ise 1-25 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'nın Seefeld kasabasında yapacak. Kampta 8 hazırlık maçı yapmayı planlayan Bursaspor, ilk sınavını 4 Temmuz'da Avusturya 1. Lig ekibi Lustenau karşısında verecek.
nbsp;ZORLU RAKİPLER
nbsp;7 Temmuz'da da Polonya ekibi Zaglebie Lubin ile karşılaşacak olan Timsah, 13 Temmuz'da Almanya'nın köklü kulüplerinden Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Karaman'ın öğrencileri 20 Temmuz'da ise bir başka Alman ekibi Nünberg karşısına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekibin kamp programında yer alan son iki karşılaşması ise, 21 Temmuz'da İtalyan ekibi Roma ve 24 Temmuz'da Lazio ile olacak. Öte yandan tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman'ın organizatörlerden 2 hazırlık maçı daha ayarlamalarını istediği öğrenildi.
nbsp;Yeşil-beyazlıların Avusturya kampında yapacağı maçların programı şöyle:
nbsp;4 Temmuz: Lustenau (Avusturya)
nbsp;7 Temmuz: Zaglebie Lubin (Polonya)
nbsp;13 Temmuz: Borussia Dortmund (Almanya)
nbsp;20 Temmuz: Nünberg (Almanya)
nbsp;21 Temmuz: Roma (İtalya)
nbsp;24 Temmuz: Lazio (İtalya)

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...