Michael Jackson 60 gün boyunca hiç uyumamış

Michael Jackson 60 gün boyunca hiç uyumamış

DÜNYA Haberleri

'Pop Kralı' olarak ünlenen Michael Jackson'ın 60 gün boyunca hiç uyumadığı açıklandı. Bir uyku uzmanı, bunun bu şekilde dünyada ilk vaka olduğunu bildirdi.

"Pop Kralı" olarak ünlenen Michael Jackson'ın 60 gün boyunca hiç uyumadığı açıklandı. Bir uyku uzmanı, bunun bu şekilde dünyada ilk vaka olduğunu bildirdi. nbsp;Harvard Tıp Okulu'nda uyku uzmanı olan Charles Czeisler, ünlü şarkıcının ölümüyle ilgili olarak mahkemede yapılan duruşmada, daha önce iki ay boyunca uyunmadığına dair hiçbir vaka duymadığını söyledi. Jackson'un AEG Live konserleri sırasında 60 gün hiç uyumadığı ifade edilirken, annesi Katherine de AEG Live hakkında dava açıyor. Katherine, konser organizatörünün Jackson'un şahsi doktoru Conrad Murray'ı iyi soruşturmadığı, sağlığının kötüleştiğine dair emarelere de kulak vermediğini iddia ediyor. nbsp;İnsanların her gece 7 ya da 8 saat uyumalarının gerektiğini ifade eden Czeisler, "Beyin de bilgisayar gibi belli zamanlar offline olmalı. Hayata devam edebilmemiz için hücrelerin tamir edilmesi gereklidir. Uyku, beyin hücrelerinin bakım ve onarımıdır" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...