Magazin dünyasının iki ünlü ismi boşanıyor

Magazin dünyasının iki ünlü ismi boşanıyor

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Hazım Körmükçü'yle 2003'te evlenen Türk Halk Müziği sanatçısı Hilal Hülya Körmükçü anlaşmalı boşanmak için mahkemeye başvurdu.

Oyuncu Hazım Körmükçü'yle 2003'te evlenen Türk Halk Müziği sanatçısı Hilal Hülya Körmükçü anlaşmalı boşanmak için mahkemeye başvurdu. Hilal Hülya Körmükçü, "Fikren ve ruhen anlaşamadıkları için aralarında anlaşarak boşanmaya karar verdiklerini" belirterek, boşanmalarına karar verilmesini talep etti. 10 ve 7 yaşlarındaki iki çocuklarının velayetinin kendisine verilmesini isteyen Hilal Körmükçü, mal paylaşımı konusunda aralarında anlaştıklarını ifade etti. İmzalanan protokole göre Hazım Körmükçü çocuklarının eğitim masrafları için aylık 10 bin lira nafaka ödeyecek. 2010'da da boşanma davası açan Körmükçü çifti, daha sonra barışıp boşanmaktan vazgeçmişlerdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...