Komutan eşleri 'duran adam' eyleminde çorap ördü

/ Kaynak: İHA
Komutan eşleri 'duran adam' eyleminde çorap ördü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Balyoz Davası'nda tutuklu bulunan komutanların eşleri ve yakınları, Sakarya Caddesi'nde 'duran adam' eylemi başlattı.

Balyoz Davası'ndatutuklu bulunan komutanların eşleri ve yakınları tarafından oluşturulan Vardiya Bizde Platformu üyeleri, Sakarya Caddesi'nde 'duran adam' eylemi başlattı. 'Sessiz Çığlık' adı altında yapılan 'duran adam' eyleminde bazı komutan eşleri ve yakınları ellerindeki şişlerle çorap ördü. nbsp;Balyoz Davası kapsamında tutuklu bulunan komutanların eşleri ve yakınları, Sakarya Caddesi'nde 'duran adam' eylemi başlattı. Komutanların eşleri ve yakınlarının başlattığı eyleme, Türkiye Emekli Subaylar Derneği üyeleri de destek verdi. 'Sessiz Çığlık' adı altında gerçekleştirilen eylem sırasında bazı komutan eşleri ve yakınları ellerindeki şişlerle çorap ördü. Bir erkeğin eline şişi alarak çorap örmesi ise renkli görüntüler ortaya çıkardı. "Tutsak olan Silivri değil Türkiye', 'Haksız ve hukuksuz kararları kabul etmiyoruz' ve ' Terörle savaşan komutanlar hapiste' yazılı dövizler taşıyan komutanların eşleri ve yakınları, Ankara'nın havasının kirlendi diyerekten ağızlarına maske taktı.
Vardiya Bizden Platformu adına basın açıklaması yapan Ali İhsan Gönüldaş, 'Sessiz Çığlık' eyleminin 40. haftaya ulaştığını belirterek, "Bugün 40. haftada, ilk haftalardaki gibi sessiz durmaya karar verdik. Bundan amacımız, ülke genelinde yaygınlaşan 'duran adam' eylemlerine katkı vermektir. Bu demokratik eylemi anlamlı, yerinde ve haklı buluyoruz" dedi.
nbsp;Yapılan basın açıklamasının ardından grup üyeleri, 'duran adam' eylemlerine katkı vermek amacıyla 'sessiz çığlık' eylemini başlattı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...