Ak Parti mitingi için sahra hastanesi kuruldu

/ Kaynak: İHA
Ak Parti mitingi için sahra hastanesi kuruldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

AK Parti Genel Bakanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Samsun'da yapacağı, "Milli İradeye Saygı Mitingi" alanında sahra hastanesi kuruldu.

AK Parti Genel Bakanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Samsun'da konuşma yaptığı, "Milli İradeye Saygı Mitingi" alanında sahra hastanesi kuruldu. nbsp;Miting alanında güvenlik güçleri tarafından sıkı önlemler alınırken, diğer yandan da sağlık alanında önemli tedbirler alındı. Miting alanında 2 adet sahra hastanesi, 10 ambulans, 1 Ulusal Medikal Medikal Kurtarma(UMKE) aracı ve 14 doktor görev yapacak. Miting alanının birçok noktasında sedye ile bekleyen sağlık çalışanlarının olacağını ifade eden Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal, "Burada hastanelerde bulunan acil servisinde olacak her şeyi buraya getirdik. Sahada bayılan olursa, rahatsızlığı bulunan vatandaşlar olursa, ilk müdahaleyi burada gerçekleştireceğiz" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...