Erdoğan, 'Milyonlarca tweete karşı tek bir besmelemiz yeter'

Erdoğan, 'Milyonlarca tweete karşı tek bir besmelemiz yeter'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan, ''Milyonlarca tweet atsınlar bizim tek bir besmelemiz oyunları bozar, onlar yaksınlar yıksınlar bizim tek bir la havlemiz bütün tuzağı bozar.''

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın organizasyonunu üstlendiği "Büyük Oyunu Bozmaya, Haydi, Tarih Yazmaya" sloganıyla düzenlenen "Milli İradeye Saygı Mitingi"nde, Samsunlulara sesleniyor. Başbakan Erdoğan, "Bunların İstanbul'daki muhteşem karşılamayı görünce oyunları bozuldu, bunların Adana'daki, Mersin'deki coşkuyu görünce oyunları bozuldu. Bunların hesapları alt üst oldu. Ankara'daki ilgiyi görünce oyunları zaten bozulmuştu. Sincan'daki, Kazlıçeşme'deki, Kayseri'deki aşkı, sevdayı, muhabbeti görünce oyunları bozuldu. İşte şimdi Samsun 'ben buradayım' diyor. İşte şimdi Samsun bu oyunu bozuyor, bu tuzağı alt üst ediyor" dedi. Erdoğan, "Onlar milyonlarca tweet atsınlar bizim tek bir besmelemiz oyunları bozar, onlar yaksınlar yıksınlar, yağmalasınlar, bizim tek bir la havlemiz bütün tuzağı bozar" şeklinde konuştu.
Oyunlara dikkat edin
CHP'nin politikalarını eleştiren Erdoğan, şöyle konuştu: "Genç 20 yaşındaki evlatlarımız, 25 yaşındaki evlatlarımız bunları bilmiyor tabii. Onlar yokluğu yaşamadılar. Onlar AK Parti iktidarındaki tokluğu gördüler, bolluğu gördüler. Onun için bunu birbirinden ayıramıyorlar. Şimdi bu tokluk, bu bolluk içinde maalesef oynanan tuzağı göremiyorlar"
Erdoğan, "Bir tanesi müftünün karısıyım diye ortaya çıkıyor. Hale bak, müftünün karısıyım diye başına da bir örtüyü takmış. Aman bu oyunlara dikkat edin. CHP'nin geçmişinde bu oyunlar çoktur. Aman bu oyunlara gelmeyin. Bir kadına yakışmayacak hakaretler eden, sonra CHP'nin bir ilçe başkanının karısı olduğu bu kadının ikiyüzlülüklerini gördük" dedi.
Hukuku ayaklar altına aldılar
Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu olaylar en başından itibaren çok büyük bir ilkesizlik, çok büyük bir art niyet üzerinden yürütüldü. Sürekli yalan söylediler, sürekli manüpilasyon yaptılar, sürekli yalan haber yayınladılar, hakaret ettiler, sövdüler, hakkı çiğnediler, hukuku ayaklar altına aldılar"
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...