Altınordu, Erce ile 3 yıl daha

Düzenleyen:
Altınordu, Erce ile 3 yıl daha

SPOR Haberleri

Altınordu, 4 sezondur birlikte olduğu 23 yaşındaki kalecisi Erce Kardeşler’in sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

TFF 1. Lig’de Play-off umutlarını son maça bırakan Altınordu, 4 sezondur kırmızı-lacivertli formayı giyen genç kaleci Erce Kardeşler’in sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. 2020-2021 sezonu sonuna kadar Altınordu ile birlikte olacak Erce Kardeşler’in imza töreni, Torbalı’daki Metin Oktay Tesisleri'nde Başkan Seyit Mehmet Özkan, Genel Kaptan Sedat Gündoğdu ve Erce’nin babası, eski ünlü kaleci Eser Kardeşler’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Başkan Seyit Mehmet Özkan, Erce’nin sadece TFF 1. Lig değil, ülkemizin en iyi 5 kalecisi arasına gireceğine inandığını vurgulayarak, “Türkiye’de artık neredeyse yerli forvet ve yerli kaleci kalmadı. 
Biz ise bu toprakların çocuklarına güvenerek, bu ülkenin makus talihini değiştirmek için yola çıktık. Kutsal formamızı, sadece kendi çocuklarımıza emanet edip geleceğe taşıyacağız. Erce de hem futbolculuğu, hem de kişiliği ile bu formayı gururla taşıyan bir isim. Geçen 4 sezonda yaptıklarıyla bunu kanıtladı. Erce, sistemli ve disiplinli bir çalışmanın ürünüdür. Erce, uzun yıllar hem milli takımda hem de Avrupa'da ülkemizi temsil edebilecek kadar karakterli aslan gibi bir delikanlıdır” diye konuştu.

“Avrupa yolu Altınordu’dan geçer”
Erce Kardeşler ise kendisini Altınordu altyapısından yetişen bir kaleci olarak gördüğünü belirterek, “Buraya ilk adım attığımda henüz genç bir kaleci adayıydım. Birlikte forma giydiğim Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder’in açtığı yolda yürümekten çok mutluyum. Bir gün bir Avrupa kulübünde formayı giymeyi hedefliyorum ve bu yolun ise Altınordu’dan geçtiğini çok iyi biliyorum” diye konuştu. Genç kaleci, gelişiminde emeği geçen herkese teşekkür ederken, Altınordu’nun sloganı olan “İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu” mottosuna sıkı sıkıya sarılmanın karşılığını aldığının altını çizdi.
Bir dönem Türk futbolunun en önemli kalecilerinden biri olan baba Eser Kardeşler ise oğlunun mutlu olduğu yerde devam etmesinin çok önemli olduğunu ifade ederek, “Bugüne kadar maddiyatı değil, oğlumun doğru bir çizgide yürümesini dikkate aldık. Kendimde yıllarca futbol oynadığım için Erce’nin gelişimini sürekli dikkatle izledim” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...