Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yunanistan'da şiddet tavan yaptı!

Düzenleyen:
Yunanistan'da şiddet tavan yaptı!

SPOR Haberleri

Yunanistan'da Panathinaikos ile Paok'u karşı karşıya getiren Şampiyonlar Ligi Play off maçı büyük şiddet olaylarına sahne oldu. Paok teknik direktörü Vladimir Ivic, başına isabet eden yabancı madde nedeniyle hastanelik oluncu, karşılaşma tatil edildi.

Aslında, Panathinaikos ile PAOK'u karşı karşıya getiren Şampiyonlar Ligi Play off maçında ilk düdükten itibaren gerilim yüksekti. Panathinaikos'un, Marcus Berg'in golüyle öne geçmesinin ardından, PAOK tartışmalı bir kararla 10 kişi kaldı. İkinci yarının hemen başında sert faul sonrası Panathinaikos da 10 kişi kaldı.

Asil olaylar ise Panathinaikos ceza sahası içinde patlak verdi. Birçok oyuncunun karıştığı arbede sürrerken, Paok Teknik Direktörü Ivic, tribünden başına atılan yabancı madde nedeniyle kendisini yerde buldu. Uzun süre yerden kalkamayan Ivic, başı sarıldıktan sonra, tekerlekli sandalye ile stattan çıkarıldi ve beyin sarsıntısı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Hakem bunun üzerine 58. dakikada maçı tatil etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...