Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afganistan uyruklu 70 kişiyi dinlenme tesisinde terk ettiler

Afganistan uyruklu 70 kişiyi dinlenme tesisinde terk ettiler

GÜNDEM Haberleri

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, yasa dışı yollardan Avrupa ülkelerine gitmek isteyen Afganistan uyruklu 70 kişi bir dinlenme tesisinde terk edildi.

Alınan bilgiye göre, yasa dışı yollardan Avrupa ülkelerine gitmek amacıyla ülkelerinden ayrılan ve Türkiye'ye gelen 70 Afgan, Hendek'teki bir dinlenme tesisinde bırakıldı. Bu kişileri fark eden vatandaşlar, jandarma ekiplerine durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, bazıları kendilerini görünce kaçmaya çalışan yabancı uyrukluları toplayıp otobüslere bindirerek Hendek Jandarma Komutanlığına götürdü. Jandarma ekipleri, D-100 Karayolu, TEM Otoyolu ve dinlenme tesisinin çevresinde başka yabancı uyruklu olup olmadığını araştırdı. Afganistan uyrukluları bölgeye bırakıp kaçan kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...