Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3 yıldızlı 200 bin forma hazır

3 yıldızlı 200 bin forma hazır

SPOR Haberleri

Süper Lig'in bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Medipol Başakşehir'in iki puan önünde lider durumda bulunan Beşiktaş, şampiyonluk havasına iyice girdi.

Siyah-beyazlılarda 3 yıldızlı 200 bin formanın hazırlanarak Kartal Yuvası mağazalarına dağıtıldığı, şampiyonluğun garantilenmesinin ardından satışa başlanacağı belirtildi. Beşiktaş, yeni formaların satışından önemli bir gelir elde etmeyi planlıyor.

KOMBİNELER YOK SATTI
Beşiktaş'ta 2017-18 sezonu için boşa çıkan 4500 kombine bilet, 1.250 TL ile 4 bin 750 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarıldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren Vodafone Arena'nın önünde uzun kuyruklar oluşturan siyah-beyazlı futbolseverler, kombineleri kısa sürede tüketti. Yönetim, aşırı talep olması nedeniyle kombine sayısını yükseltme konusunu bir kez daha tartışmaya açtı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...