Fenerbahçe Perez'i kiralamak istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Fenerbahçe Perez'i kiralamak istiyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Arsenal’de fazla şans bulamayan İspanyol golcüyü, kiralamak için sarı-lacivertli yönetim, hummalı bir çalışmanın içinde...

Fenerbahçe yönetimi, gelecek sezonun takımını kurmak için şimdiden ciddi adımlar atıyor. Mehmet Ekici'ye imza attırmak için gün sayan sarı-lacivertliler, sol kanat için Taison'dan gelecek müjdeli haberi bekliyor. Bu gelişmelerin yanı sıra sarı-lacivertliler, gelecek yılın santrforunu da bitirme aşamasına geldi. Bonservisi Arsenal'de bulunan İspanyol golcü Lucas Perez'i 1 yıllığına kiralamaya hazırlanıyor. Kulübün, İngilizler'le kiralama konusunda anlaşmaya vardığı, transfere noktanın konulması için Perez'in son kararının beklendiği ifade edildi. Perez anlaşmaya 'tamam' derse, sezon bitimiyle birlikte imza attırılacak.

DEPORTİVO'DA YILDIZLAŞTI
Perez, Deportivo'daki performansıyla Arsene Wenger'in dikkatini çekti. 2015-16'da La Liga'da 17 gol, 10 asistle oynayan Perez, 2016 yazında 20 milyon Euro bonservisle Arsenal'e gitti. Bu sezon 22 maçta 8 gol 6 asistle oynadı. Etkili sol ayağı, sürati ve bitiriciliğiyle dikkat çeken bir forvet.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...