Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hoşcan, Eskişehirspor'un yeni başkanı oldu

/ Kaynak: AA
Hoşcan, Eskişehirspor'un yeni başkanı oldu

SPOR Haberleri  / AA

Eskişehirspor Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulu sona erdi. Toplam 681 oyun 369'unu alan Mesut Hoşcan, kulübün yeni başkanı oldu.

Eskişehirspor Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulu nbsp;sona erdi. Toplam 681 oyun 369'unu alan Mesut Hoşcan, kulübün yeni başkanı oldu. nbsp;Seçimlerde 4 sandıkta 722 delegenin 681'i oy kullanırken, bu oyların nbsp;7'si geçersiz sayıldı. Halil Ünal'ın 305, Mesut Hoşcan'ın 369 oy aldığı nbsp;seçimlerin ardından iki aday, birlikte fotoğraf çektirdi. nbsp;Hoşcan, yaptığı konuşmada, Eskişehirspor'un ilk kez seçimli bir genel nbsp;kurulda "değişime varız" dediğini söyledi. nbsp;Seçimi kazanmak için çok çalıştıklarını ifade eden Hoşcan, şöyle nbsp;konuştu: nbsp;"Haksızlıklara, gereksiz eleştirilere uğradık. 'Önce Güven' ekibi nbsp;olarak bu işi bitirdik. Seçimlerle ilgili söylediklerimizin hepsini yapacağız. nbsp;Yapacak çok işimiz var. Yurt dışından, yurt içinden gelen tüm kongre üyelerimize, nbsp;Eskişehirspor adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. İnşallah bu değişim nbsp;rüzgarı, Eskişehirspor'un çıtasını yükseklere getirecek. Avrupa kupalarına nbsp;sürekli giden ve şampiyonluğa oynayan bir kadro yapacağız. Hiçbir şaibeye gerek
kalmadan bu işi bitirdik. Seçimin ardından mevcut yönetimi de kapılara kadar
uğurladık. Bundan sonra işimize bakacağız."
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...