Kırıkkale ve Sivas'tan feci kaza haberleri peş peşe geldi: 4 ölü

Düzenleyen:
Kırıkkale ve Sivas'tan feci kaza haberleri peş peşe geldi: 4 ölü

YAŞAM Haberleri

Kırıkkale'de iki kamyonun çarpışması sonucu iki kişi hayatını kaybetti. Sivas'ın Suşehri ilçesinde ise cenaze törenine gidenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre, Kayseri istikametine giden Salih Alus (59)  idaresindeki 38 LA 953 plakalı kamyon ile karşı yönden gelen Recep Korkmaz'ın  (46) kullandığı 06 DP 5696 plakalı kamyon, Kırıkkale-Kayseri karayolunun 19.  kilometresinde yol çalışması nedeniyle ulaşımın tek yönden sağlandığı bölümde  çarpıştı.

Kazada, kamyon sürücüleri Alus ile Korkmaz olay yerinde yaşamını  yitirdi.

Araçta sıkışan Alus'un cesedi, itfaiye ile İl Afet ve Acil Durum  Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu bulunduğu  yerden çıkarıldı.

Daha sonra cesetler morga gönderildi.

Kaza nedeniyle karayolunun Kırıkkale'ye geliş yönü bir süre trafiğe  kapalı kaldı.

Kırıkkale ve Sivas'tan feci kaza haberleri peş peşe geldi: 4 ölü

SİVAS'TA KAZA: 2 ÖLÜ

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, yakınlarından vefat eden birisinin cenaze törenine gidenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Abdullah Mutlu (51) yönetimindeki 34 AY 5629 plakalı minibüs, D-100 karayolu Kösedağ Deresi mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, sürücü Mutlu ile araçta bulunan Süleyman Şahin (51), Oğuzhan Karakoç (21), Günay Coşkun (45), Ramis (41) ve Engin Mutlu (45) yaralandı.

Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Günay Coşkun ve Ramis Mutlu müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kırıkkale ve Sivas'tan feci kaza haberleri peş peşe geldi: 4 ölü

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...