Ligi iki statta, Avrupa'yı Olimpiyat'ta oynayacağız

/ Kaynak: CHA
Ligi iki statta, Avrupa'yı Olimpiyat'ta oynayacağız

SPOR Haberleri  / CHA

Siyah - beyazlı ekip, gelecek sezon ev sahibi olacağı derbileri ve Avrupa kupası maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.

Beşiktaş'ın 2013-2014 futbol sezonunda maçlarını oynayacağı statlar belli oldu. Siyah - beyazlı ekip, gelecek sezon ev sahibi olacağı derbileri ve Avrupa kupası maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynayacak. nbsp;Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, haftalar süren görüşmeler sonunda, sezonun bir yarısında TT Arena'da bir diğer yarısında da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacaklarını söyledi. Orman, UEFA Avrupa Ligi maçlarını ise Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı. nbsp;Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, önümüzdeki sezon maçlarını bir devre Galatasaray'ın maçlarını oynadığı Türk Telekom Arena Stadyumu'nda bir devre ise Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynayacakları yönünde çıkan haberleri doğruladı. nbsp;Başkan Fikret Orman Cihan Haber Ajansı muhabirine telefonda yaptığı özel açıklamada, "Bir devre Kadıköy'de, bir devre de Seyrantepe'de oynama planımız var. Kupa ve Avrupa maçlarımızı ise bir başka stadyumda oynayacağız. Bu da büyük bir ihtimal ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu olacak gibi gözüküyor." dedi.TT ARENA'DA LOCALAR YASAK, ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU'NDA KULLANABİLECEK
Bu arada Beşiktaş Kulübü'nün yaptığı ön anlaşmaya göre siyah - beyazlı taraftarların Şükrü Saracoğlu Stadı'nın localarını kullanabileceği, Türk Telekom Arena'da ise bu bölümlerin kapalı tutulacağı bildirildi.
Başkan Fikret Orman'ın, iki kulüple de yaptığı anlaşma gereği kiralama ücretlerinin yapılacak protokollerle belirleneceği ve hasar konusunda Beşiktaş kulübünün sorumlu olacağı öğrenildi.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...