Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karabükspor'un olağanüstü kongresi ertelendi

/ Kaynak: AA
Karabükspor'un olağanüstü kongresi ertelendi

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor Kulübünün olağanüstü kongresi, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 29 Haziran'a ertelendi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor Kulübünün olağanüstü kongresi, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 29 nbsp;Haziran'a ertelendi. nbsp;Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi
Salonu'nda yapılması planlanan olağanüstü genel kurul toplantısında yeterli nbsp;çoğunluğun sağlanamadığı belirtildi. nbsp;Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için genel kurulun ertelendiği nbsp;kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: nbsp;"Olağanüstü genel kurul, gündem esaslarına göre ekseriyet temin nbsp;olunamadığı için mevcut üyelerimizin çoğunluğu ile 29 Haziran Cumartesi günü aynı nbsp;saat, yer ve gündeme göre yapılacaktır. Genel kurulda yönetim, denetim, faaliyet nbsp;raporlarının bilanço ve gelir-gider tablosunun okunması, yönetim ve denetim nbsp;raporlarının müzakeresi, kurulların ibrarı, tüzük tadil metninin görüşülerek nbsp;karara bağlanması, kamu yararına dernek statüsü ile ilgili madde ilavesi, nbsp;borçlanma yetkisinin yüzde 25 kabul edilmesi, yönetim kurulu üye sayısı ile nbsp;ilgili maddenin değiştirilmesi, yönetim, denetim, ve haysiyet kurullarının seçimi nbsp;yapılacaktır."
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...