Çorum'un duran adamları ellerini kelepçeledi

/ Kaynak: İHA
Çorum'un duran adamları ellerini kelepçeledi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Çorum'da Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek olmak amacıyla bir grup, Atatürk Anıtı'nda ellerini kelepçeleyerek hareketsiz eylem yaptı.

Çorum'da Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek olmak amacıyla bir grup, Atatürk Anıtı'nda ellerini kelepçeleyerek hareketsiz eylem yaptı. nbsp;Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri ve CHP'li bir grup, ellerine plastik kelepçe takarak Atatürk Anıtı önünde bir süre bekledi. Eyleme destek veren CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, farklı eylemlerle tepkilerini ortaya koyduklarını ancak seslerini duyuramadıklarını belirterek, "Bu defa temsilen ellerimize kelepçe taktık, belki bu şekilde tepkimizi görürler" dedi. nbsp;Atlas, kelepçeli eylem ile ayrıca insanların hak arama mücadelesinde gözaltına alınmasını da protesto ettiklerini söyledi. nbsp;Elleri kelepçeli şekilde yaklaşık 15 dakika bekleyen eylemciler daha sonra dağıldı. Eylem sırasında polis çevrede güvenlik önlemi aldı.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...