Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mourinho: Ajax'ın bu kupada ne işi var

Düzenleyen:
Mourinho: Ajax'ın bu kupada ne işi var

SPOR Haberleri

Son dönemde peş peşe sivri çıkışlarda bulunan Manchester United'ın menajerinin hedefinde bu kez Avrupa Ligi finalindeki rakibi Ajax var: "Bu takım, Şampiyonlar Ligi elemelerinde kaybetti. Şampiyonlar Ligi'nden elenen takımın Avrupa Ligi'nde ne işi var? Bir takım bir sezonda sadece bir Avrupa Kupası'nda oynamalı."

Jose Mourinho son dönemde her zamankinden daha fazla sivri çıkışlarıyla dikkat çekiyor. Manchester United menajeri son olarak Avrupa Ligi finalindeki rakipleri Ajax'ı hedef aldı.

Portekizli teknik adam, Ajax'ın Şampiyonlar Ligi play-off turunda Rostov'a elendiğini hatırlattı ve bir takımın bir sezonda tek bir Avrupa Kupası'nda mücadele edebilmesi gerektiğini söyledi.

Mourinho, "Ajax, bir Şampiyonlar Ligi takımı... Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynadı. Ama oradan buraya geldi. Avrupa Ligi'nde ne işleri var? Ben her zaman bu sisteme karşı çıktım. Bir takım, bir sezonda sadece bir Avrupa Kupası'nda mücadele edebilmeli... Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamadıysan evine döersin. Grupta ilk ikiye giremezsen yine eve gidersin. Daha doğrusu gitmelisin... Biz geçen sezon Premier Lig'de beşinci olduk. En başından beri Avrupa Ligi'nde oynuyoruz. Finale gelebilmek ,için sezon başından beri çok savaştık" diye konuştu.

İBRAHİMOVİC DE STOCKHOLM'DE

Mourinho, finalin bu sezonki 64'üncü maçları olacağını hatırlatarak ekledi: "Finalde, yorgunluk diye bir kavram kabul edilemez. Salı günü final için uçağa bindiğimizdeaklımızda sadece tek bir şey, kupayı kazanmak olacak. Sakat oyuncularımız, Zlatan İbrahimovic ve Marcos Rojo dahil herkes Stockholm'e gelecek. 60 küsur maç yaptık. Bu da yılda 140'tan fazla günü otelde geçirdiğimiz anlamına gelir. Bir yılın % 40'ını beraber geçiren bu harika ekip Stockholm'de de hep beraber olacak."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...