Polis, eylemcileri kalkanla uzaklaştırdı

Polis, eylemcileri kalkanla uzaklaştırdı

GÜNDEM Haberleri

Taksim Dayanışması'nın çağrısı üzerine dün akşam saatlerinde toplanarak, Gezi Parkı'na karanfil bırakan ve basın açıklaması yapan eylemcileri, polis bir süre anonslarla dağılmaları yönünde uyardı.

Taksim Dayanışması'nın çağrısı üzerine dün akşam saatlerinde toplanarak, Gezi Parkı'na karanfil bırakan ve basın açıklaması yapan eylemcileri, polis bir süre anonslarla dağılmaları yönünde uyardı. Eylemciler, emniyet güçlerinin "Basın açıklamanızı yaptınız, bekleme yapmayın, bundan sonraki eylemleriniz kanuna aykırı. Yola trafiğe açın. Size verilen süre sona erdi. Lütfen dağılın" şeklindeki uyarılarına rağmen dağılmadı.Çevik kuvvet ekipleri, tazyikli su ve biber gazı kullanmadan kalkanları yardımıyla Taksim Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Polis, böylece eylemcilerin İstiklal Caddesi yönüne doğru çekilmesini sağladı.Grubun bir kısmının dağılmaması üzerine çevik kuvvet, tazyikli su sıkarak, grubu dağıttı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...