Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Apple'dan dev iPad geliyor

Düzenleyen:
Apple'dan dev iPad geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple tarafından tanıtılması beklenen 10.5 inçlik iPad Pro hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Apple, yeni yazılımlarının ve ürünlerinin duyurusunu gerçekleştirdiği WWDC 2017 etkinliğini ( Worldwide Developers Conference), bu yıl 5 - 9 Haziran tarihleri arasında ABD'nin Kaliforniya eyaletinde düzenleyecek.

Apple'dan dev iPad geliyor

Shiftdelete'in haberine göre, bu etkinlikte tanıtılması beklenilen ürünler arasında yer alan, 10,5 inçlik yeni iPad Pro modelinin üretim süreci hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Apple, 10,5 inçlik iPad Pro için üretim sürecini hızlandırıyor!

MART'TAN BU YANA ÜRETİM HATTINDA
Apple ürünleri konusunda iddialarının doğru çıkması ile tanınan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, 10.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan yeni iPad Pro'nun Mart ayından bu yana üretim hattında olduğunu belirtiyor.

Şu anda aylık 500 bin adet seviyesinde devam eden 10.5 inçlik iPad Pro üretiminin, cihazın resmi olarak tanıtılması ile birlikte Temmuz ayında 600 bin adet seviyesine çıkarılacağı iddia ediliyor.9.7 inçlik iPad Pro modeli ile tasarımsal anlamda oldukça benzer olması beklenilen yeni iPad Pro'da, daha büyük bir ekran sunabilmek için Apple'ın çerçeveleri küçültme yoluna gittiği ifade ediliyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...