Suudi Hava Emniyet Komutanlığı uçakları Türk vatandaşını kurtardı

/ Kaynak: CHA
Suudi Hava Emniyet Komutanlığı uçakları Türk vatandaşını kurtardı

DÜNYA Haberleri  / CHA

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı Hava Emniyet Komutanlığı'na bağlı uçaklar Mekke'de Sevr Dağı'na tırmanırken yaralanan bir Türk'ü kurtardı.

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı Hava Emniyet Komutanlığı'na bağlı uçaklar Mekke'de Sevr Dağı'na tırmanırken yaralanan bir Türk'ü kurtardı. nbsp;İçişleri Bakanlığı Hava Emniyet Komutanlığı Basın Sözcüsü Binbaşı Bandar El-Sakil yaptığı açıklamada, Sivil Savunmadan İçişleri Bakanlığı Hava Emniyet Komutanlığı'na bir ihbarın geldiğini belirtti.
Sözcü, "Gelen ihbarda Suudi Arabistan'da ikamet eden 50 yaşlarında bir Türk'ün Mekke'de Sevr Dağı'nın çok engebeli bir alanına tırmanırken yaralanması sonucunda kurtarma ve ilk yardımın yapılması için helikopterler bölgeye giderek ilk müdahaleler yapıldı. Yaralı Nur Hastanesi'ne taşındı ve tedavisine orada devam edildi." dedi. nbsp;Açıklamada yararlanan Türk'ün ismi belirtilmedi.
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...