Rıdvan Dilmen: "Ben onun yerinde olsam ayrılmak isterim"

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen: "Ben onun yerinde olsam ayrılmak isterim"

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmayı yazarımız Rıdvan Dilmen yorumladı.

Rıdvan Dilmen, katıldığı programda Beşiktaş'ın 4-1'lik Kasımpaşa galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Bursaspor'un Antalya yenilgisi

Alt tarafta Rize'nin matematiksel olrak şansı oldu. Bu maçların biri 26'sı diğeri 27'sinde. Aynı gün oynatmakta fayda var. İkili averaj üstünlüğü Rize'de olacak.

"Beşiktaş'ın özeti bu işte"

Şenol Güneş'i skor 4-1 devam ederken gösterdi orada "Tempo, tempo yapın" diye bağırıyordu. işte Beşiktaş'ın özeti bu. Adamlar bitti sezon başından bu yana. Quaresma halen sağdan, soldan gidiyor.

"Atiba da insanmış"

Demek ki Atiba da insanmış. Oğuzhan ve Tolgay götüremeyebilir. Gökhan da yok. Atiba da insanmış. Oraya birini daha almalılar.

"Tolgay Arslan'ın yerinde olsam ayrılmam"

Tolgay kendini yedek hissetmemeli. Gökhan olsam ayrılmak isterim ama Tolgay olsam ayrılmak istemem.

"Bu kadro Avrupa'da fena olur"

Beşiktaş her maç 8-9 tane pozisyona giriyor. Dev maçlara baktığında zorlanıyorlar. Bu kadronun tek şansı önde oynatmak ya da rakibi oyun disiplininden çıkartmak. Hücum oyuncuların varsa tek şartın vardır, önde baskılı oynamaktır. Şu takım 34 hafta derbide zorlanır ama Kasımpaşa'ya 4 atar, Adana'ya 3 atar. Bu takımla Napoli kolay kolay oynamayaz. Ne olur ne olmaz diye Tosic oynadı. Şu kadroyla Avrupa'da fena olursunuz ama lig daha farklı. Beşiktaş derbilerde de baskılı oynuyor.

"Beşiktaş takımı Türkiye'nin her zaman favorisidir"

Beşiktaş takımı Türkiye'nin her zaman favorisidir. Bu tartışmasız... Her oyuncu bu takımda gelişir.
Aykut Hoca, Konya'dan ayrılsın, bu kadro olsun o zaman başarılı olma şanları yok. Bir sistem yerleşti ve bu sistem doğrultusunda başarı geldi. Yıldızlar yani yetmez.
.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...