Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bıçakla kreş basan baba tutuklandı

Düzenleyen:
Bıçakla kreş basan baba tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

​Antalya'nın Kepez ilçesinde ayrıldığı eşi çocuğunu göstermediği için oğlunun gittiği kreşi bıçakla bastığı iddia edilen baba tutuklandı.

Dün saat 08.50 sıralarında Kepez ilçesi Yeni Mahalle Yeşilırmak Caddesi'ndeki kreşe gelen Emrah Ö. (31), ayrıldığı eski eşi Berivan B.'nin (26) 1.5 yaşındaki oğlu M.A.Ö.'i göstermediği iddiasıyla 2 gün önce oğlunun kaydedildiği kreşin sahibini elindeki bıçakla kovalamıştı. Olay yerine gelen polisin biber gazıyla etkisiz hale getirdiği Emrah Ö., sorgusunda söz konusu kreşte çocuklara iyi bakılmadığını, bu yüzden çocuğunun hastalandığını ileri sürdü. Emrah Ö., kreşe çocuğu gösterilmediği için değil, buraya gönderilen çocuklara iyi bakılması için gittiğini ileri sürdü. Emrah Ö., eski eşinin de çocuğuna iyi bakılmadığı için ilgili kurumu şikayet ettiğini söyledi. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Emrah Ö., silahla tehdit suçundan tutuklandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...