Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti Kongresi'nde Gaziantep damgası

Düzenleyen:
AK Parti Kongresi'nde Gaziantep damgası

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın genel başkanlık için tek aday olduğu AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'nde AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) listesine girerken, kongrenin Divan üyeleri arasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de yer aldı.

Ankara'da gerçekleştirilen AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'nde ilk olarak Divan Kurulu seçildi. Divan başkanlığına Hayati Yazıcı seçilirken, Divan heyetinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de yer aldı. Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı da olan Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Divan üyeliğini duyurdu. Şahin, "Cumhurbaşkanımızın sevdası AK Parti ile tekrar buluşacağı kongreye Divan Kurulu üyeliği ile katkıda bulunmak kısmet oluyor" ifadelerini kullandı. Fatma Şahin, 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılan AK Parti 2. Olağan Kongresi'nde de Divan üyeliğine seçilmiş, kongredeki divan başkanlığını ise Bekir Bozdağ üstlenmişti.

AK Parti Kongresi'nde Gaziantep damgası

AK Parti Kongresi'nde Gaziantep damgası

Tayyar da hakem kurulunda
Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın listesinde Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunda bulunacak 3 asil üye arasında yer aldı. Milletvekili Tayyar, Nevzat Pakdil'in yerine kurul listesine yazıldı. Tayyar, önceki dönemde de kurulda yer alan Aziz Pabuşcu ve Vedat Bilgin ile birlikte yeni dönemde görev yapacak.

AK Parti Kongresi'nde Gaziantep damgası

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...