Meydanlarda şampiyonluk coşkusu

Meydanlarda şampiyonluk coşkusu

SPOR Haberleri

THY Euroleague'de Fenerbahçe, Yunanistan ekibi Olympiakos'u 80-64 yenerek şampiyon oldu. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı İstanbul'da birçok belediye meydanlarda dev ekranlar kurarak izletti.

Taraftarlar mücadeleyi, Kadıköy, Avcılar, Silivri, Küçükçekmece, Beylikdüzü, Maltepe, Bakırköy Özgürlük Meydanı, Zeytinburnu Veliefendi Hipodrumu, Esenler ve birçok ilçede dev ekranlardan izledi.
Gün boyu süren hazırlıkların ardından taraftarların bir bölümü yerlerde oturarak karşılaşma saatini beklemeye başladı. Meşaleler yakarak ve takımları lehine tezahürat yapan binlerce kişi karşılaşmanın başlaması ile büyük heyecan yaşadı. Yaşlı- genç, her yaştan taraftarlar, coşkulu bir şekilde maçı izledi. 
Meydanlarda şampiyonluk coşkusu
Sarı- laciverlilerin Olimpiyakos'u yenerek şampiyon olması üzerine meydanlar büyük kutlamalara sahne oldu. Sarı-lacivertli taraftarlar meşaleler yakarak Fenerbahçe ve İzmir Marşı söyledi. Meydanlardan uzun süre ayrılamayan taraftarlar daha sonra araç konvoyları oluşturdu. Sinan Erdem Spor Salonu çevresi, Kadıköy Boğa Heykeli ve Bağdat Caddesi'ndeki kutlamalarda renkli görüntüler oluştu.

Meydanlarda şampiyonluk coşkusu
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...