Beşiktaş'ta Güneş endişesi

Beşiktaş'ta Güneş endişesi

SPOR Haberleri

Tecrübeli hocanın sözleşme uzatma konusundaki tavrı ve ortaya atılan iddialar, taraftarları endişeye sevk etti

Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'in sözleşmesini uzatmak için birkaç kez masaya oturmak istedi. Ancak tecrübeli hoca, "Şampiyon olalım, sonra konuşuruz. İmza atmak kolay" diyerek sezon sonunu işaret etti. Yaşananların ardından ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'nin Kasımpaşa maçı sonrası sarf ettiği, "Arzu ettiği takdirde Şenol hocamızla devam edeceğiz" sözleri siyahbeyazlı taraftarları endişeye sevk etti.

TOROĞLU: KALMA İHTİMALİ %10
Taraftarlar, teknik direktör Şenol Güneş'in sözleşmesinin bir an önce uzatılmasını isterken, Beşiktaş yönetiminin bu konuda bir endişesi yok. Her fırsatta, "Hocamız ile yola devam edeceğiz. Sıkıntı yok" diyorlar. SABAH yazarı Erman Toroğlu ise A Spor'da, "Ben Şenol Güneş'in gelecek sezon takımda kalacağını düşünmüyorum. Kalma ihtimali yüzde 10. Bir takım sorunlar var" dedi.

BİR YIL UZATMA HAKKI VAR
Beşiktaş, Şenol Güneş'le 2015- 2016 sezonu öncesi 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Sezon başına 1.5 milyon Euro alan tecrübeli çalıştırıcıyla yapılan anlaşmanın 2 yılı sezon bitiminde dolacak. Siyah-beyazlılar, 01.06.2017 tarihine kadar yazılı bildirimde bulunmak kaydı ile mukaveleyi 1.5 milyon Euro ücret karşılığında 1 sezon daha uzatma hakkına sahip.

KOCAELİ BİRLİKSPOR 10 MİLYON TL'YE ALINIYOR
Beşiktaş'ın olağan idari ve mali genel kurulunda kulübün borcu, 1 milyar 448 milyon 578 bin lira olarak açıklandı. Yönetim idari ve mali açıdan oy çokluğu ile ibra edildi. Ayrıca Kocaeli Birlikspor'un hisselerinin 10 milyon TL'ye alınması, Fulya'da bulunan benzin istasyonu ile kira sözleşmesinin genel kurul kararı olmaksızın uzatılması ve yeniden kira sözleşmesi yapılması kabul edildi

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...