Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa'nın kralı Obradovic

Avrupa'nın kralı Obradovic

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, sarı-lacivertliler ile İstanbul’da kazandığı şampiyonlukla Euroleague’deki 9. zaferini elde etti.

Fenerbahçe, THY Euroleague Finali'nde Yunan ekibi Olympiakos'u yenerek şampiyon oldu. Bu şampiyonluk, sarı-lacivertlilerin Başantrenörü Zeljko Obradovic'in de kariyerindeki şampiyonluk sayısını arttırdı.
Obradovic, Fenerbahçe ile şampiyon olmadan önce Partizan (1992), Juventud Badalona (1994), Real Madrid (1995), Panathinakos (2000, 2002, 2007, 2009) ile Euroleague zaferini yaşamıştı.

OBRADOVİC: 9 - SFAİROPOULOS: 2
THY Euroleague Final-Four'da Fenerbahçe, finalde Yunan ekibi Olympiakos'u mağlup etti ve şampiyon oldu. Bu maç iki takımın başantrenörleri açısından da önem arz ediyordu. İki koç, daha öncede Yunanistan Ligi'nde ve THY Euroleague'de toplam 10 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Fenerbahçe Başantrenörü 8 kez Olympiakos Başantreörü Sfairopoulos'u mağlup etmişti. Bu galibiyet, Obradovic rakibine karşısı 9. maçını kazandı..

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...