Jeep'ten hibrit konsept

Düzenleyen:
Jeep'ten hibrit konsept

T-Otomobil Haberleri

SUV teknolojisine yön verecek yepyeni bir konseptle dikkatleri üzerine çeken Jeep, yeni aracında 6 kişilik yaşam alanı, maskülen tasarımı ve hibrit güç kaynağı ile dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardı.

SUV teknolojisine yön verecek yepyeni bir konseptle dikkatleri üzerine çeken Jeep, yeni aracında 6 kişilik yaşam alanı, maskülen tasarımı ve hibrit güç kaynağı ile dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardı. Çin pazarında tüketicilerle buluşması planlanan ve YUNTU ismini alan model ikonik Jeep radyatör ızgarasına sahip. Cherokee modelinden ilham alan ön yüzü ve fütüristik detaylarıyla desteklenmiş aracın, arka kapıları geriye doğru açılarak iniş ve binişleri kolaylaştıracak şekilde tasarlanmış. İç mekânında ise gösterge tablosu tamamen LCD ekranla sunulurken, gelişmiş yüz ve ses tanıma fonksiyonları sürücüsünü şımartıyor. İçten yanmalı ve elektrikli motorun bir arada sunulduğu Jeep Yuntu kablosuz olarak da şarj edilebiliyor. Sadece elektrikli olarak da hareket edebilen araç, elektrik modunda 65 km menzile sahip. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...