50. Yılda 50 Startup projesi

Düzenleyen:
50. Yılda 50 Startup projesi

T-Otomobil Haberleri

Yenilikçi, sürdürülebilir fikirleri desteklemek amacıyla Mercedes-Benz Türk’ün başlattığı “50. Yılda 50 Startup” projesinde seçim aşaması yaklaştı

Yenilikçi, sürdürülebilir fikirleri desteklemek amacıyla Mercedes-Benz Türk’ün başlattığı “50. Yılda 50 Startup” projesinde seçim aşaması yaklaştı. 14 Mart ile 12 Mayıs 2017 tarihi toplanan başvurulara 59 ilden toplam 680 başvuru yapıldı. Akıllı ve sürdürülebilir şehir çözümlerinin ön plana çıktığı başvuruların arasında kaynakların etkin ve akıllıca tüketilmesi, tabiata saygı, çevre meselesinin minimuma indirilmesi gibi projeler yer alıyor. Birinci aşamada jüri tarafından seçilerek ön elemeyi geçen 100 startup,  İstanbul’da bir günlük eğitim kampında buluşacak ve mentorlar eşliğinde pazarlama, iş planı oluşturma eğitimleri alarak, nihai iş planı sunumlarını hazırlayacaklar. Ardından jüri, 100 startup arasından ikinci aşama seçimle ödüllendirilecek 50 startup’ı belirleyecek. Seçilen 50 projeye toplamda 500.000 TL’lik para ödülü verilecek.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...