Fenerbahçe'nin şampiyonluğu Avrupa basınında

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu Avrupa basınında

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Euroleague'de Olympiakos'u yenerek Avrupa şampiyonu olması dış basında da büyük yankı uyandırdı.

Temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos'u finalde 80-64 yenerek şampiyonu oldu. Sarı-lacivertli ekibimizin zaferi Türkiye'de olduğu kadar Avrupa basınında da çok konuşuldu.

YUNAN BASINI SLOUKAS'LA TESELLİ BULDU
Avrupa basınında dikkat çeken manşetler atılırken, Yunanlar Fenerbahçe'de oynayan Yunan basketbolcu Costas Sloukas'ın şampiyon olmasıyla avundu.

İşte Avrupa basınında zaferin yankıları;

Kathimerini (Yunanistan): Olympiakos'un çabası 48 saat içindeki ikinci sürprizi sergilemeye yetmedi. Yeni Avrupa şampiyonları arasında Yunan oyuncu Costas Sloukas da var.

Sport24: Olympiakos kafa üstü çakıldı.

Ta Nea: Olympiakos, Fenerbahçe'yle başa çıkamadı.

Sport1 (Almanya): Fenerbahçe'nin zaferiyle ilk kez bir Türk takımı Euroleague'de zafer elde etti. Basketbolun zirvesinde kazanan Türkiye'den geldi. Fenerbahçe, Yunanistan'ın en yüksek seviyedeki takımına şans tanımadı.

Handelsblatt (Almanya): Fenerbahçe ilk kez Euroleague'i kazandı. Sırp antrenör Zeljko Obrodoviç, dokuzuncu kez bu kupayı kaldırarak, Avrupa'daki statüsünü ilan etti!

Euronews: Muhteşem Fenerbahçe, Avrupa'nın zirvesine oturmak için uzun bekleyişini sona erdirdi. Avrupa'nın en büyüğü olmak için yaklaşık 60 yıl boyunca süren bekleyiş sona erdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...