Fernando Muslera ile ilgili flaş gelişme

Düzenleyen:
Fernando Muslera ile ilgili flaş gelişme

SPOR Haberleri

Hırvat çalıştırıcı Igor Tudor’un “Satılamaz” listesinde yer alan tek isim olan Uruguaylı file bekçisi Muslera’ya Galatasaray yönetiminin, bu sezon kazandığı 3.5 milyon Euro’dan beş yıllık yeni kontrat teklif edeceği iddia edildi.

Transfer döneminde Armindo Bruma'yı satma ihtimali olan Galatasaray'da Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in Galatasaray’daki geleceği belirsizliğini korurken, Fernando Muslera'dan sarı-kırmızılı taraftarlara iyi haber geldi. Eşi Patricia Callero'nun hamile olduğunu öğrenen Uruguaylı kalecinin, Galatasaray'da kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. İstanbul'un kendisine uğurlu geldiğini düşünen başarılı kaleci burada baba olmanın planlarını yapmaya başladı. Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Tudor'un ‘'Satılamaz'’ listesindeki tek futbolcu olan Muslera ile kısa süre içerisinde nikah tazeleneceği öğrenildi.

MAÇ BAŞI, GALİBİYET OLARAK DEĞİŞECEK

Galatasaray'da yılda 3 milyon 575 bin Euro garanti para kazanan Uruguaylı kaleci ile aynı şartlarda 4 ya da 5 yıllık yeni anlaşma yapılacak. Yeni sözleşmesinde sadece 20 bin Euro olan maç başı parasına galibiyet şartı koşulunun getirilmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı forma altında 5 sezonu geride bırakan Fernando Muslera, İtalya Serie A'da 4 sezon Lazio forması giymiş ve şampiyonluk sevinci yaşadığı 2011 Copa America'nın ardından Florya'nın yolunu tutmuştu.

 Kalesine isabet eden şut: 139

Yediği gol: 37

Karşı karşıya kurtarış: 37

Penaltı kurtarışı: 1

(Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...