HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TFF 1. Lig'e yükselecek son takım belli oluyor

Düzenleyen: /
TFF 1. Lig'e yükselecek son takım belli oluyor
Tff 1.lig, Gümüşhanespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Haber

SPOR Haberleri

Spor Toto 2. Lig'de İstanbulspor ve MKE Ankaragücü'nün ardından TFF 1. Lig'e yükselecek son ekip, yarın oynanacak play-off final maçının ardından belli olacak.

​Spor Toto 2. Lig'de İstanbulspor ve MKE Ankaragücü'nün ardından TFF 1. Lig'e yükselecek son ekip, yarın Gümüşhanespor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasında oynanacak play-off final maçının ardından belli olacak.

Beyaz Grup'ta İstanbulspor'un, Kırmızı Grup'ta ise MKE Ankaragücü'nün TFF 1. Lig vizesi aldığı Spor Toto 2. Lig'de iki grupta dörder takımla başlayan play-off heyecanı, yarın sona erecek. Gümüşhanespor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor, saat 19.00'da Vodafone Arena'da oynanacak finalde TFF 1. Lig'e yükselme mücadelesi verecek.

Müsabakada hakem Halis Özkahya görev yapacak. 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor 

Beyaz Grup'ta sezonu 3. tamamlayan teknik direktör Kemal Kılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediye Erzurumspor, çeyrek finalde Kocaeli Birlikspor, yarı finalde ise Amed Sportif Faaliyetler'i saf dışı bıraktı.

Geçen yıl Spor Toto 3. Lig'den 2. Lig'e yükselen Erzurum temsilcisi, 2010-2011'de Bölgesel Amatör Lig'de mücadele ediyordu. Erzurum'u daha önce Süper Lig'de de temsil eden Erzurumspor, TFF 1. Lig'de 22 sezon yer almıştı. Amatör kümeye kadar gerileyen Erzurumspor, daha sonra kapanmıştı.

Gümüşhanespor 

Kırmızı Grup'ta ligi MKE Ankaragücü'nün ardından ikinci sırada tamamlayan Gümüşhanespor, play-off'ta Menemen Belediyespor ve Kastamonuspor 1966'yı saf dışı bıraktı.

Mehmet Altıparmak'ın çalıştırdığı Gümüşhanespor, daha önce 4 sezon TFF 1. Lig'de mücadele etmişti. Gümüşhanespor, en son 2002-2003'te Gümüşhane Doğanspor adıyla TFF 1. Lig'de yer almıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...