Galatasaray'ın yıldızından Fenerbahçe'ye ret

Galatasaray'ın yıldızından Fenerbahçe'ye ret

SPOR Haberleri

Fransız basınında hakkında Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde haberler çıkan golcü Umut Bulut, Galatasaray'da kalmak istediğini vurguladı.

Umut Bulut, Galatasaray'da kalmak istiyor. Fransız basınında hakkında Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde haberler çıkan golcü Umut Bulut, Galatasaray'da kalmak istediğini vurguladı. Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Toulouse'dan kiraladığı Umut Bulut ile ilgili Fransız basınından ilginç bir iddia geldi. Tecrübeli golcünün Fenerbahçe ile anlaşma yolunda olduğu öne sürüldü. Ancak Umut, böyle bir transferin mümkün olmadığını belirterek transfer iddialarına nokta koydu.

"G.SARAY'DA MUTLUYUM"

Galatasaray'da mutlu olduğunu belirten başarılı oyuncu, "Fenerbahçe'ye transfer olacağım yönündeki haberler doğru değil. Bu yıl gerçekten gerek Galatasaray için gerekse benim için çok iyi geçti. Amacım Galatasaray'da kalıp Şampiyonlar Ligi'nde üst seviyelere çıkmak ve Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk. Fatih Terim ile olan bağımız çok kuvvetli ve önümüzdeki günlerde transferimin sonuçlanmasını umuyorum" dedi.

30 yaşındaki oyuncunun 3 milyon euroluk opsiyon bedelini düşürmeye çalışan sarı-kırmızılılar, transferde önümüzdeki günlerde sonuç almayı hedefliyor.

Geçtiğimiz sezon 38 kez Galatasaray forması giyen tecrübeli oyuncu 15 gol kaydetmişti.(ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...