Kılıçdaroğlu, vekil oğlunu 'çapulcu' yaptı

/ Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu, vekil oğlunu 'çapulcu' yaptı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

CHP'li Haluk Koç'un oğlunun nikah şahidi olan Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bu iki çapulcuya ömür boyu mutluluklar, onlardan yeni çapulcular bekliyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'unoğlunun nikah törenine katıldı. Nikah şahidi olan Kılıçdaroğlu, evlilik cüzdanını çifte verirken "Bu iki çapulcuya ömür boyu mutluluklar, onlardan yeni çapulcular bekliyorum" dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un oğlu Deniz Koç ile Tuğçe Deveciler Gölbaşı'ndaki Galatasaraylılar Birliği'nin tesisinde düzenlenen törenle dünya evine girdi. Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, diğer milletvekilleri ile çok sayıda davetli katıldı. Nikah töreni öncesi Kılıçdaroğlu ve Baykal, bir süre sohbet etti. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın kıydığı nikahta, gelin ve damadın şahitliğini Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile Deniz Baykal yaptı.
"YENİ ÇAPULCULAR BEKLİYORUM"
Nikahları kıyılan Deniz Koç ile Tuğçe Deveciler'e evlilik cüzdanlarını veren Kılıçdaroğlu, "Bu iki çapulcuya ömür boyu mutluluklar diliyorum ve onlardan yeni çapulcular bekliyorum" dedi. Kılıçdaroğlu ve Baykal tören sonrası, çiftle hatıra fotoğrafı çektirdi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...