Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin Valbuena hayali

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Fenerbahçe'nin Valbuena hayali

SPOR Haberleri  / Sabah

Fransız basını, Lyon ile Fenerbahçe’nin, Valbuena konusunda anlaştığını okuyucularına duyurdu

Fenerbahçe'nin 2013 yılnda istediği Valbuena, dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman görevden ayrılınca transfer rafa kalkmıştı. Fransız L'Equipe gazetesi, Fenerbahçe'nin, Valbuena konusunda Lyon'la anlaştığını yazarken, haberde "Lyon Valbuena'yı Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak vermeye sıcak bakıyor. Çünkü oyuncunun maaşı çok yüksek" ifadelerine yer verildi. Valbuena, Lyon'da vergiler hariç yıllık 1.8 milyon Euro (yaklaşık 7.2 milyon TL) kazanıyor.

MARSİLYA FORMASIYLA KADIKÖY'DE OYNAMIŞTI
Valbuena'nın 4 yıl önce transfer görüşmesi yaptığı F.Bahçe'ye gelmeye sıcak bakmasında, Marsilya formasıyla sarı-lacivertlilere karşı Avrupa Ligi grup maçında Kadıköy'de oynadığı maçın etkili olduğu öğrenildi. 32 yaşında, 10 numara pozisyonunda oynayan yıldızın, o gün stat atmosferinden çok etkilendiği ve 2-2 biten maç sonrası "Burada oynamak keyifli olur" dediği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...