Youtuber Ece Mumay şöhret oldu

Düzenleyen:
Youtuber Ece Mumay şöhret oldu

MAGAZİN Haberleri

14 yaşından beri seslendirdiği parçaları Youtube’a yükleyen Ece Mumay, 18 yaşında ilk eserini dijital platformlardan yayımladı

Sanal ortamda kendini gösteren ve ardından ünlenen isimlere bir yenisi daha eklendi. Youtuber Ece Mumay, 4 yıl önce açtığı kanalında birbirinden değerli sanatçıların bestelerini yorumlayıp kısa sürede milyonların beğenisini kazandı. Bu başarısını sadece Youtube’da bırakmayan genç müzisyenin söz ve müziği kendisine ait single’ı “Belki Bir Gün”, Pasaj Müzik etiketiyle dijital müzik platformlarında yayınlanmaya başladı. Şimdi 18 yaşını dolduran Ece Mumay, ilk albümünün hazırlıklarını tamamladı. Sonbaharda yayımlanacak ilk albümdeki 10 parçanın 8’ine söz ve müziğiyle imza atan Mumay, ilk single’ına klip de çekti. Profesyonel müzik hayatına atılmakla birlikte eğitiminin aksamayacağını dile getiren genç yetenek, bu yıl İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Gitar Bölümü imtihanlarını kazanarak üniversiteye başladı. Ece Mumay’ın Youtube’da elde ettiği başarı televizyon ve müzik piyasasının da ilgisini çekti. Kısa sürede kanalı 30 milyona yakın görüntülemeye ve 160 bin aboneye ulaştı. Geçen yıl müzik alanında Youtube’un Türkiye’de en çok tıklanan üç isminden biri oldu. 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...