Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara trafiğinde maganda terörü

Düzenleyen:
Ankara trafiğinde maganda terörü

YAŞAM Haberleri

Başkent Ankara’da araçlarıyla yol kesen şehir magandaları, yoldan geçen vatandaşların korku dolu bakışlarıyla havaya rastgele ateş etti.

Olay, gece saatlerinde Yenimahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Demetevler Mahallesi 12. Cadde üzerinde seyreden çok sayıda kişi, araçlarıyla caddeyi kapattı. Ardından silahlarına sarılan şahıslar, rastgele ateş ederek terör estirdi. Araçtaki bir şahsın kaydettiği görüntülere elindeki tabancayla otomobilin sunroofundan çıkan bir kişi yansıdı. Diğer araçlardaki kişilere seslenen şahıs, caddeyi kapatmalarını söylüyor. Caddeyi araç trafiğine kapattıktan sonra havaya ardı ardına silahları patlatan magandalar, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Kapatılan caddenin ortasında bir araç sıfır çizerken, diğer şahıslar da tehlikeli eğlencelerini sürdürdü. O esnada caddeden gecen bir çocuğun korku dolu bakışları altında silahlarını ateşleyen şahıslar, daha sonra araçlarına binerek hiçbir şey olmamış gibi bölgeden ayrıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...