Islak imza şartına son! Artık internetten alınacak

Düzenleyen:
Islak imza şartına son! Artık internetten alınacak

GÜNDEM Haberleri

İşletmeler artık sanayi siciline kayıt için elektronik ortamda tüm işlemlerini yaptıktan sonra elektronik ortamda belgelerini alabileceğini Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından açıklandı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından, sanayi sicil  belgesinin artık elektronik ortamda düzenlenebileceği bildirildi.Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Bürokrasinin Azaltılması ve  Mevzuatın Sadeleştirilmesi" çalışmaları kapsamında Sanayi Sicil Bilgi Sisteminin  güncellenmesi ile ıslak imzalı olarak düzenlenen sanayi sicil belgesinin artık  elektronik ortamda hazırlanabileceği kaydedildi.

RESMİ GAZETE YAYIMLANDI

Bunun yanı sıra sanayi sicil belgesi vize işlemlerinin de elektronik  ortamda yapılabileceğinin altı çizilerek, buna ilişkin tebliğin bugünkü Resmi  Gazete'de yayımlandığı hatırlatıldı. Açıklamada, "Bundan böyle işletmeler sanayi  siciline kayıt için elektronik ortamda tüm işlemlerini tamamlayıp, elektronik  ortamda belgelerini alabilecekler" ifadelerine yer verildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...