Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Beşiktaş yüzde 100 kurtulur'

'Beşiktaş yüzde 100 kurtulur'

SPOR Haberleri

Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilen Rumen ekibi Steaua Bükreş'in avukatı Valeriu Argaseala önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilen Rumen ekibi Steaua Bükreş'in avukatı Valeriu Argaseala önemli açıklamalar yaptı. Beşiktaş, önceki gün Nyon'da UEFA Disiplin Komitesi karşısından tam 2 saat 40 dakikalık bir savunma yaptı. Başkan Fikret Orman, Serdal Adalı ile Tayfur Havutçu kendi savunmalarını UEFA Disiplin Komitesi'ne yaptı. UEFA'nın Beşiktaş ile ilgili kararını Pazartesi günü açıklaması bekleniyor.

KESİN CEVAP VERMEDİLER

Siyah-Beyazlılar savunmasını yaparken, Romanya temsilcisi Steaua Bükreş de Disiplin Komitesi karşısında kendisini savundu. Duruşma sonrasında konuşan Başkan Fikret Orman, "Biz savunmamızı yaptık. Kararı bekliyoruz. Karar onların. Haklılığımızı anlatmaya çalıştık" diyerek kararın nasıl bir yönde olacağı ile ilgili net bir sinyal vermedi.

TARAFTAR MERAK EDİYOR

Kartal'ı savunan avukatlar da konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçındı. Beşiktaş taraftarlarını bu konuda aydınlatacak bir açıklama yapılmadı. Siyah-Beyazlı taraftarları heyecanlandıracak bilgi ise UEFA Disiplin Kurulu karşısında Rumen ekibi Steaua'yu savunan Valeriu Argaseala'dan geldi. Avukat Argaseala, dava sonrası Rumen basınına konuştu. Kendilerinin ve Beşiktaş'ın hiçbir ceza almadan bu işten kurtulacağını söyledi:

BEŞİKTAŞ İYİ SAVUNMA YAPTI

"Biz Beşiktaş'la birlikte savunmamızı Disiplin Kurulu'na verdik. Önümüzdeki hafta başında UEFA, kararını açıklayacak. Beşiktaş'ın avukatlarıyla yaptığımız istişarelerde iki duruşmadan da yüzde 100 ceza çıkmaz kanısına vardık. Kendimize güveniyoruz.

Hiçbir ceza almayacağımıza inanıyoruz. Beşiktaş kendisini çok iyi savundu. Orada olduğum için bunu açıkça söyleyebilirim. Kendilerini aklayacak her şeyi yaptılar. Kurul da bundan tatmin olmuşa benziyordu. Pazartesi günü (yarın) UEFA'nın kararı çok olumlu olacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...