Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İHH'dan Gazzeli ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İHH'dan Gazzeli ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

YAŞAM Haberleri  / AA

İHH İnsani Yardım Vakfı, Gazze'deki yetimlere ve fakir ailelere gıda yardımında bulundu.

İHH Gazze Ofisi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Mahmud eş-Şerfa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gazze'deki yetimlere ve fakir ailelere bu sabah yaklaşık 5 bin gıda kolisi dağıttıklarını söyledi.

Vakfın, fakir aileler ve yetimlere yardımlarının ramazan ayında da devam edeceğini, toplu iftarlar düzenleyeceklerini belirten Şerfa, İHH'nın zor ekonomik koşullar altında yaşayan Gazzelilere karşı insani görevini yerine getirdiğini ifade etti.

Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu (UNRWA) Gazze Direktörü Bo Schack geçen hafta yaptığı açıklamada, su ve elektrik krizlerinin büyüdüğü, kamu çalışanlarının maaşlarında kesintiye gidildiği Gazze'deki durumun "trajik" olduğunu belirtmiş, gıda yardımı programlarından faydalanan mültecilerin sayısının 960 bine ulaştığını kaydetmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...