Erdoğan sevgisini afişlere döktü

/ Kaynak: İHA
Erdoğan sevgisini afişlere döktü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Erzurum'da Muammer Polat isimli vatandaş, Başbakan'a sevgisini anlatmak için "Gardaşım Benim Dadaş Tayyip Baba" yazılı afiş bastırarak arabasına ve işyerine astı.

Erzurum'da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın düzenlediği "Milli İradeye Saygı Mitingi" öncesinde 51 yaşındaki Muammer Polat, Başbakan'a sevgisini anlatmak amacıyla "Gardaşım Benim Dadaş Tayyip Baba" yazılı afiş bastırarak arabasına ve işyerine astı. Muammer Polat, miting öncesinde böyle bir afiş hazırlayarak Başbakana sevgisini göstermek istediğini belirterek "Benim Başbakanıma canım feda ben bu nedenle böyle bir afiş bastırarak arabama ve işyerime astım. Benim sevgim Tayyip Baba'ya, İsrail'e "One Munite" dediği için dış ülkede olan borcumuzu sıfıra çektiği için ülkemizdeki sorunları bitirmek için elinden geleni yaptığı için, önceden hastanelere gittiğimizde bize bakacak bir görevli bulmak için zorlanırken şimdi hastaneler öyle bir boyuta getirdi ki insanın hasta olası geliyor" dedi. Başbakanı belediye başkanı olduğu dönemden bu yana tanıdığını anlatan Polat, şöyle konuştu: "ne işler yaptığını nasıl bu noktaya geldiğini çok yakından takip ediyorum. Bazı olaylar nedeniyle karalama çalışmaları yürütülmekte ama Başbakanıma bir şey olsa ilk olarak ben kendimi siper ederim önünde asker gibi beklerim. Bugün burada Milli İradeye Saygı Mitingi düzenliyor ve ben en ön saflarda yerimi alarak ona destek vermek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Başbakanı gece rüyalarımda görüyorum ve benden dua istiyor. Ben elimden geldiği kadarıyla dua ediyorum. Eğer Başbakanımıza bir şey olursa evden helallik aldım hemen ben çıkacağım meydanlara ve göğsümü gererek ne gerekiyorsa yapacağım."
Muammer Polat'ın Başbakan'a hazırladığı afişteki yazılar şöyle: "Hoşgeldin dünya lideri Dadaş Tayyip baba, her an her zaman el ele, sökmez oyun sökmez hile, dünya bunu bilsin bele"
Polat, Erzurum yöresine ait kıyafetleri ile Başbakan'ın ve kendi resmini birleştirip afişe bastırıp arabasına ve dükkanına astı. Arabasının arkasına astığı afişle Erzurum'un tüm cadde ve sokaklarını gezen Muammer Polat, herkesi mitinge davet etti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...