Bursaspor, Fulham'ın yıldızına kancayı taktı

/ Kaynak: İHA
Bursaspor, Fulham'ın yıldızına kancayı taktı

SPOR Haberleri  / İHA

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'da, Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın, Fulham'da forma giyen John Arne Riise'yi kadrosunda görmek istediği öğrenildi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılarda, yeni başkan Erkan Körüstan ve yönetimi, transfer çalışmalarına da hız verdi. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda yerli transferde ilk adımı atarak Gaziantepspor'un genç oyuncusu Yasin Pehlivan'ı kadrosuna katan Bursaspor yönetimi, yabancı transferde de çalışmalarını sürdürüyor. Gökçek Vederson ile yolların ayrılmasının ardından bu kanattaki sorunu acil olarak çözmek isteyen Karaman'ın, İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'da forma giyen 33 yaşındaki Norveçli oyuncu John Arne Riise'yi kadrosunda görmek istediği ve bu yönde yönetime rapor sunduğu öğrenildi.
GALATASARAY'IN DA LİSTESİNDE YER ALMIŞTI
Kariyerinde Monaco, Liverpool ve Roma gibi takımlarda forma giyen ve geçtiğimiz sezon 31 lig maçında görev alan Riise, Norveç milli takımın formasını da toplamda 110 kez giydi. İngiliz ekibi ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Riise için Hikmet Karaman'ın, yönetim kuruluna alınması yönünde baskı yaptığı bildirildi. Tecrübeli oyuncu 2011-2012 sezonu başında İtalyan ekibi Roma'dan İngiliz temsilcisi Fulham'a 2 milyon 600 bin Euro bonservis ücreti ödenerek transfer edilmişti.
Öte yandan Riise, geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın da transfer listesinde yer almıştı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...