Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Olimpiyat şampiyonu Servet Tazegül yarı finalde elendi

/ Kaynak: AA
Olimpiyat şampiyonu Servet Tazegül yarı finalde elendi

SPOR Haberleri  / AA

17. Akdeniz Oyunları'nda 68 kilo yarı final karşılaşmasında İspanyol Daniel Quesada Barrera'ya 12-7 yenilen olimpiyat şampiyonu Servet Tazegül, bronz madalyada kaldı.

17. Akdeniz Oyunları'nda 68 kilo yarı final nbsp;karşılaşmasında İspanyol Daniel Quesada Barrera'ya 12-7 yenilen olimpiyat şampiyonu Servet Tazegül, bronz madalyada kaldı. Edip Buran Spor Salonu'nda yapılan mücadelelerin üçüncü gününde nbsp;erkekler 68 kilo yarı final maçında, olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu Servet nbsp;Tazegül ile gençler dünya şampiyonu Daniel Quesada Barrera karşılaştı. Mücadele boyunca atak bir görüntü sergileyen Servet, ilk raundda 4-0 öne geçti ancakİspanyol teknik heyetin itirazı hakemler tarafından kabul edilerek milli nbsp;tekvandocunun 4 puanı silindi. İlk raundu 2-1, ikincisini 8-2 geride tamamlayan Servet, son iki dakikalık final bölümünde ise 12-4 geriye düştü. Bu dakikadan sonra maçı çevirmek nbsp;için ekstra gayret sarf eden Servet Tazegül, önce skoru 12-7'ye getirdi. İspanyolların itirazı sonucunda Servet'in aldığı 3 puan yeniden silindi. nbsp;Seyircilerin de desteğiyle puan almak için atak yapan Servet, bu kez de durumu 12-10 yaptı ama yine yapılan itiraz sonucunda milli sporcunun 3 puanı geri nbsp;alındı. Servet'in toplamda 10 puanının silindiği karşılaşmayı, İspanyol Barrera 12-7 kazandı.
Karşılaşma sonucunda salonda bulunan seyirciler Servet Tazegül'e nbsp;destek verirken, İspanyol sporcu ve hakem heyetine tepki gösterildi.
Yaprak Eriş'ten bronz madalya
Öte yandan kadınlar artı 67 kiloda tatamiye çıkan milli sporcu Yaprak nbsp;Eriş, olimpiyat şampiyonu Sırp tekvandocu Milica Mandic'e 6-2 yenilerek, bronz madalyada kaldı.
Yarı final müsabakaları sonucunda kadınlar artı 67 kiloda Sırp Milica nbsp;Mandic ve Fransız Maeva Mellier, erkekler 68 kiloda İspanyol Daniel Quesada nbsp;Barrera ile İtalyan Claudio Treviso finale yükseldi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...