Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD Başkanı Trump'tan Ramazan mesajı

Düzenleyen:
ABD Başkanı Trump'tan Ramazan mesajı

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Trump, tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ederek, "Amerikan halkı adına tüm Müslümanlara huzurlu bir Ramazan geçirmelerini diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

ABD Başkanı Donald Trump, tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ederek, "Amerikan halkı adına tüm Müslümanlara huzurlu bir Ramazan geçirmelerini diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada, Trump'ın Ramazan ayı için yayımladığı mesaj paylaşıldı. Mesajında, Ramazan'ın özünde şiddeti reddetme, barışı sürdürme ve yoksul olanlara yardım etme ruhu olduğunu kaydeden Trump, bu ruha aykırı şekilde son dönemde İngiltere ve Mısır'da yaşanan terör saldırılarına dikkat çekti.

Trump, bu tür terör eylemlerinin teröristlere karşı toplumu daha da güçlendirdiğine vurgu yaptı.

Teröre karşı ortak duruş mesajı

Suudi Arabistan ziyaretinde İslam dünyasından birçok liderle bir araya geldiğini anımsatan ABD Başkanı Trump, "Müslüman dünyanın iki kutsal mekanını barındıran topraklarda, tüm dünyada barış, güvenlik ve refah adına ortak iş birliği mesajımızı vermek için bir araya geldik. Amerika, müttefiklerimizle birlikte terörizme ve onu besleyen ideolojiye karşı duracaktır." ifadelerini kullandı.

Mesajında Ramazan ayı boyunca herkesi elinden geleni yapmak için azimli olmaya davet eden Trump, "Böylece bizden sonraki nesiller bu beladan uzak kalabilir ve barış içinde bir araya gelip ibadetini yapabilir." görüşüne yer verdi.

Donal Trump, tüm Müslümanlara oruç, ibadet ve hayır geleneği içinde bir Ramazan geçirmeleri temennisinde de bulundu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...