Bülent Arınç, 'Kılıçdaroğlu'nu muhtar bile yapmazlar'

/ Kaynak: AA
Bülent Arınç, 'Kılıçdaroğlu'nu muhtar bile yapmazlar'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Nikah töreninde 'Sizden yeni çapulcular bekliyorum' diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap veren Bülent Arınç, 'Bu zihniyetle sizi muhtar bile yapmazlar' dedi.

Katıldığı bir nikah töreninde "Sizden yeni çapulcular bekliyorum" diye konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yanıt verdi. Arınç, ''Böyle bir genel başkan CHP'ye yakışmıyor. Emin olun bu zihniyetle sizi Tunceli'nin Ovacık'ın da bir köyde muhtar bile yapmazlar'' dedi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Sayın Kılıçdaroğlu yeni evlenen gençlere "çapulcu" diye iltifat ediyor. Allah'ım aklımızı korusun. Böyle bir genel başkan Cumhuriyet Halk Partisine de yakışmıyor, ana muhalefet partisi lideri olmaya da yakışmıyor. Bakınız siz böyle giderseniz, bırakınız gene başkanlıkta kalmayı, o bile şüpheli, ama kesinlikle iktidar partisi olamaz, başbakan da olamazsınız. Ve emin olun bu zihniyetle sizi Tunceli'nin Ovacık'ın da bir köyde muhtar bile yapmazlar.
Taksim'de iyi niyetlerle başlayan eylemlerin, sonunda vardığımız nokta, ana muhalefet partisinin karşısında herkesi çapulcu olarak görme noktasıdır. O zaman sayın Genel Başkan; siz bu sıfatı benimsediğinize ve yeni bir genç evlilere bu nasihatte bulunduğunuza göre, siz kendiniz için de bu sıfatı uygun görüyor musunuz? Görüyor ki bunu söylüyor da ben de nezaketen soruyorum, görüyor musunuz kardeşim?" dedi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un oğlunun nikah töreninde şahitlik yapmış, genç çifte "Sizden yeni çapulcular bekliyorum" diye seslenmişti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...