iPhone 5S'ten yeni görüntüler

iPhone 5S'ten yeni görüntüler

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın piyasaya sürmesi beklenen iPhone 5S'e ait olduğu öne sürülen fotoğraflar ortaya çıktı

Piyasaya sürüleceği tarih yaklaştıkça, yeni iPhone'a ait sızıntılara bir yenisi ekleniyor. İlk olarak bir Çin sitesinde yayımlanan tasarıma ait çizimlerin ardından, şimdi de iPhone 5S'e ait olduğu öne sürülen fotoğraflar ortaya çıktı
Apple'ın yaz sonu veya sonbaharda piyasaya sürmesi beklenen iPhone 5S ve 'iPhone Light' prototip adını taşıyan yeni modellere ait sızıntılar teknoloji dünyasını bir süre meşgul edecek gibi.
Çinli Fanatic Fone sitesinin hafta içinde yayımladığı tasarım çizimlerinin ardından, Japonya'nın parça tedarikçisi Moumantai, iPhone 5S'in mantıksal çevrim kartına ait olduğu öne sürülen fotoğraflar yayımladı. Bir diğer fotoğraf ise MacRumors sitesinde belirdi.
iPhone 5S'in, çift LED flaş ile gelmesi en büyük beklentiler arasında. Yeni fotoğraflar ise telefonun mantıksal çevrim kartının telefonun bir ucundan diğerine uzanacağını öne sürüyor. nbsp;
Yeni mantıksal çevrim kartının, iPhone 5'i çalıştıran A6 çipini içeren kartla farklı olduğuna gözlerden kaçmıyor. iPhone 5S'in, bir önceki modelinden biraz daha ince ve daha uzun olacağı, aynı zamanda çift LED flaşa sahip olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bir diğer iddia, telefonun 12 megapiksel kamera ile sunulacağı.
Söylentiler, 'ucuz iPhone' olarak tanımlanan ve 'iPhone Light' adıyla sunulabileceği öne sürülen plastik iPhone'nun, eski modellere kıyasla daha kalın olacağını savunuyor. iPhone Light, tek flaşa sahip olacak ancak donanımı hakkında bilgi bulunmuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...