Başbakan Erdoğan, 'Herkes boyunun ölçüsünü alır'

Başbakan Erdoğan, 'Herkes boyunun ölçüsünü alır'

Politika Haberleri

Erzurum'da İstasyon Meydanı'nda düzenlenen ''Milli İradeye Saygı Mitingi''nde konuşan Başbakan Erdoğan, 'Sandıkta herkes boyunun ölçüsünü alır' dedi

AK nbsp;Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da nbsp;İstasyon Meydanı'nda düzenlenen ''Milli İradeye Saygı Mitingi''nde Erzurumlulara hitap ediyor. Başbakan Erdoğan, "Gezi yalan, hedef talan. Oyun bu. Çünkü talanları bitmişti. AK Parti iktidarıyla, talan bitmişti. Onun için gezi yalan her taraf talan. Dertleri bu. Ama bu millet size bu yolu açmayacak. İşte ne güzel yazmışlar. Oyunu millet bozar, finali sandık yazar. Olay budur. Eğer yüreğiniz varsa, eğer dürüstseniz, eğer demokrasiye inancınız varsa, eğer halkın iradesine inancınız varsa, sandık geliyor. 8 ay var. 8 ay sonra buyrun sandığa. Orada herkes boyunun ölçüsünü alır" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...