Manisa’da çok sayıda asker hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen:
Manisa’da çok sayıda asker hastaneye kaldırıldı

GÜNDEM Haberleri

Manisa'da 6’ncı Jandarma Komando Eğitim Alayı’nda, akşam yemeğinin ardından çok sayıda askerin rahatsızlandığı bildirildi. Askerler, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, 6'ncı Jandarma Komando Eğitim Alayı'nda 64 er akşam yemeğinde çıkan et kavurma, pilav, çorba, ayran ve salatayı yedikten kısa bir süre sonra karın ağrısı şikayetiyle revire başvurdu.

Yapılan ilk müdahalenin ardından 51 asker Kırkağaç Devlet Hastanesi'ne, 13 asker ise Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YEMEKTEN ZEHİRLENDİKLERİ BELİRLENDİ

Burada yapılan müdahalede askerlerin yedikleri yemeklerden zehirlendiği belirlendi. Tedaviye alınan askerlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Öte yandan, Kırkağaç Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, hastaneye gelerek askerleri ziyaret etti.

3 GÜN ÖNCE DE 828 ASKER RAHATSIZLANMIŞTI

24 Mayıs'ta da Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugayı Komutanlığında 828 asker rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış, yemin töreninden önce gerçekleşen olayda bakanlık "Er Hüsnü Özel hayatını kaybetti" açıklaması yapmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...